Vítám vás!

Ahooj!

Už nějakou dobu přemýšlím nad tím, že bych ráda psala blog, protože bych chtěla filtrovat na veřejnost jak moje poznatky a vědomosti týkající se výživy a studia nutričního terapeuta, tak i další znalosti, které se mi “dostanou pod ruku”.

Doteď jsem však neměla ten správný pocit, nějak jsem nedostala potřebný impuls… Až teď. Myslím, že ta správná chvíle je tu a doufám, že se vám moje příspěvky budou dobře číst a najdete tu užitečné informace 🙂

P.S. Poznatky týkající se výživy se neustále vyvíjejí a mění. Budu se snažit přispívat co nejkvalitnějšími informacemi, ale netvrdím, že se nemůže stát, že se zmýlím, nebo dojde k nějaké chybě z mojí strany či špatné interpretaci informací. V tomto případě, pokud na něco narazíte, neváhejte mne, prosím, kontaktovat. Ráda svou chybu napravím.

 

P.P.S. Moc ráda pomohu s jakýmkoli dotazem. Můžete se na mne obrátit na e-mailové adrese info@terapievyzivou.cz nebo přes messages na facebookové stránce. Za jakoukoliv zpětnou vazbu, komentář k článku, sdílení nebo lajknutí budu moc ráda!

Děkuju a mějte se krásně!

K.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

*