Gnocchi se zelím

Tak tomuhle já u nás doma říkám “chňochy”😄 a sic se nejedná o zrovna dietní pokrm, občas si ho uděláme, hlavně v zimním období a nejlepší je na něm zelí! 🥬

Pokud byste to chtěli zkusit, kupte nebo si doma z bramborového těsta připravte #gnocchi, dále kvalitní zelí, opečte trochu kvalitní slaniny (vyberte tu, kde je více masového podílu než tuku) a pokud chcete přidat nějaké bílkoviny, udělejte sýrovou omáčku: na pánvi rozehřeju lučinu nebo podobný sýr (žervé, palouček, philadelphii) a přidejte nastrouhaný eidam a parmezán. Pokud se vám omáčka zdá příliš tuhá, nařeďte trochou mléka. Osolit, opepřit a hotovo! 

One Comment

  1. Pingback: Kysané zelí – je opravdu prospěšné? | TERAPIE VÝŽIVOU

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

*