Mít se rád

Poslední dobou jsem hodně přemýšlela nad tím, kam bych se měla v blízké době ubírat, na co se začít soustředit. Během pár dní se ke mně dostalo neuvěřitelné množství těch správných informací a já teď mám, po kratší pauze, konečně zase pocit, že vím co mám dělat a na čem pracovat.

accept_yourself
Zdroj: quotesgram.com

Zdraví je komplexní věc a musíme ji tak proto brát. Zdraví není jen o tom správně se stravovat; být zdravý znamená být v psychické, duševní i fyzické pohodě, být v harmonii, mít balanc, být vyrovnaný.
A vyrovnaný neznamená být pořád na tom stejném místě, naopak. Představuji si pod tím možnost elegantně a jednodušše reagovat na přicházející situace a dobře je zvládnout bez větších výkyvů. A hlavně – mít sám sebe rád za všech okolností. A na tom já potřebuji teď pracovat.
Moje reakce na nenadálé situace nejsou úplně nejlepší a snadno se nechám rozhodit. Nebrat věci tak vážně a zároveň si pořád stát za svým je velmi těžké a ještě těžší je odolávat pokušení. Ale já se nikdy nevzdám. Klidně spadnu 1000x a moc ráda se po tisícátéjedné znovu postavím. Jinak už to ani neumím 😀

Máte podobné nedostatky? Zkusíte to se mnou, zkusíte být lepší? 🙂

Tak do toho!

Řekněte si, že se máte rádi. Přijímáte se takoví, jací jste. Odpusťte si, že nejste tam, kde byste být chtěli, dělali jste pro to to nejlepší, co jste v dané chvíli dovedli a teď zkusíte být zase o kousíček lepší.

UložitUložit

One Comment

  1. Pingback: Latest blogposts | Health Matters

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

*