#Myšlenky: Realita vs. Instagram

PŘIJMUTÍ REALITY🍃

Těšila jsem se, že pro vás zase budu vymýšlet příspěvky, vrátila se mi chuť psát a v hlavě jsem měla nápady na články, do toho jsem se krásně dostala do psaní bakalářky a měla šílenou chuť pokračovat, když v tom…🤒horečka udeřila a já tři dny vyloženě prospala v posteli. ⠀⠀⠀

Dřív bych reagovala uplně jinak než dnes. Byla bych naštvaná. Říkala bych si “Proč zrovna teď? Proč zrovna teď musím být nemocná když se mi to nejmíň hodí?”. Na otázku “Jak se máš?” od mých kamarádů bych se styděla odepsat, protože se nemám skvěle, ani dobře, ale úplně na pytel.

A dnes? ⠀⠀⠀

Čert to vem. Tohle je život a nemoc k němu patří. Nikdy nebude vhodný čas na to být nemocný. Je tak osvobozující přijmout věci tak, jak jsou a neprat se s nima. A nestydět se za to!

⠀⠀⠀

REALITA🧟‍♂️ vs. INSTAGRAM🤳🏻👸🏻

Víte, když člověk zrovna není aktivní na sociálních sítích může znamenat mnohé. Většina lidí bude aktivní ve chvílích, které CHCE sdílet, na které je pyšná, chce se pochlubit nebo si je uchovat pro vzpomínku. Navíc…koho jako zajímá, že jsem 3 dny ležela s horečkama? Správně, nikoho. Je to naprosto nezajímavá informace, o kterou se moc lidí nepodělí už jen třeba z toho důvodu, že je jim tak moc blbě, že na nějakej mobil a soc.sítě uplně zapomenou😂🤷🏻‍♀️

Byla bych ráda, kdybychom na tohle ve světě sociálních sítí nezapomínali. Nezapomínali na realitu. ⠀⠀⠀

Takže uvědomme si častěji, že za ⠀⠀⠀

1) máme tendenci sdílet jen to pěkné (a je to pochopitelné)⠀⠀⠀

2) i k tomu pěknému často vede trnitá cesta🛤 ⠀⠀⠀

3) život není jen sluníčko☀ a kytičky🌷, tak jej tak začněme brát a nebuďme smutní, zklamaní nebo úzkostní, když se zrovna něco nepovede podle našich představ.

UložitUložit

UložitUložit

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

*